https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/inner_illustration_022-e1644872108152.png

За активните спортисти

През всичките десет години до сега децата в нашия клиб са спечелили повече от сто медала от участия, в Атлетическа лига „GO!KIDS! и други състезания за деца. СК ”Приорити спорт” винаги е с едни от най-многобройните и запалени малки спортисти, защото за нас участието на състезание не е само медали, това е възпитание, дисциплина и изграждане на силни и борбени характери.
В последните 5 години треньорите в клуба, също така подготвят състезатели за участие в национални и международни шампионати, като до момента състезателите от клуба са спечелили повече от 20 медала от Републикански първенста.
Ако вие или вашето дете, желаете да участвате в състезания и развиете таланта си в леката атлетика, ние сме на ваше разположение по всяко време.
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/екип-маги-scaled.jpg

ОТДАДЕНИ

на тренировъчния процес, нашите треньори ще развият вашия потенциал.

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/снимка-график-scaled.jpg

ПОСТОЯНСТВОТО

се отплаща с добри резултати и лична удовлетвореност от постигнатите успехи.

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/поддържане-спортна-форма-3-scaled.jpg

СПОРТЪТ

е нашата любов, призвание, мисия и най-голяма цел. Заедно можем да запалим тази искра и у децата.

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/деца-с-родители-3.jpg

ВЪЗМОЖНОСТИ

да тренирате заедно със своето дете – една удобна възможност за родителите със заето ежедневие.

Поддържане на спортна форма

Всички знаем, че тренирането редовно оформя нашето тяло, кара ни да се чувстваме доволни и щастливи. Освен това разбира се, от гледна точка на физиологичните процеси в човешкото тяло, спортуването подобрява метаболизма и съня, помага за загубата на килограми и поддържането на здравословно тегло. Ако вие сте от хората, които обичат спорта и в частност атлетиката, със своите многобройни тренировъчни средства, сте добре дошли при нас.
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/325151-640x480.png
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/112320x21325151-1-640x640.png

Друг спорт

Прозвището на леката атлетика, като Царица на спортовете никога не е била случайна. Основната причина за това разбира се е, че почти всички спортове, особено тези свързани с бягане се крепят и развиват с физическите качества и тренировъчни средства от атлетиката. Приорити спорт не прави изгключение от тези факти и от години работи и помага на спортове като баскетбол, футбол, тенис и др. Ако и вие имате нужда да подобрите и усъвършенствате своите физически и кондиционни възможности, сте добре дошли при нас.
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/inner_illustration_023.png

Деца и родители

Работното време, желанието и всеодайността на треньорите в Приорити спорт, дава възможност на всички родители да спортуват едновременно със своите деца. Ако и вие, като работещи и ангажирани родители не намирате време за себе си да спортувате и да се чувствате добре, ние сме на ваше разположение.
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/04/66-1200x1280.png

Подвижни игри и анимация

Проектът стартира на 1 ви октомври 2022 година в дните понеделник, сряда и петък от 18:30 часа на национален стадион “Васил Левски”.
Основната му цел е да представи на децата атлетиката по забавен начин чрез игри. Насочен е за деца от 4 до 7 години и ще се води от професионален спортен аниматор.
Основната ни идея е малчуганите да подобряват социалните си контакти играейки с деца на тяхната възраст ,като по този начин под формата на игра те ще развиват и своите физически качестава , ловкост,гъвкавост ,бързина и издръжливост от ранна детска възраст.

Нашият клуб винаги е бил много гъвкав и разбиращ ,за това в паралелно същите дни и час за родителите предлагаме тренировки по лека атлетика ,кросфит и кондиционни тренировки с професионален треньор и разбира се съобразени с физическите възможности на спортуващите.
Ако пък просто искате на спокойствие да изчакате своето дете,Приорити спорт е едниственият клуб който разполага със санитарни посещения и чакалня за родителите ,които ще бъдат на разположение за вас и вашите деца.

За повече подробности не се притеснявайте да ни пишете или да се обадите ,по всяко време!
ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

ПРИОРИТИ СПОРТНАШИТЕ ТРЕНЬОРИ

Запознайте се с Магдалена Христова и Димитър Петров
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/magdalena.jpg

ТРЕНЬОРМагдалена Христова

Дългогодишна национална състезателка и многократна шампионка на България в дисциплините – скок на дължина, 60 м, 100 м и 200 м.

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/dimitar-1.jpg

СТАРШИ ТРЕНЬОРДимитър Петров

бивш състезател на ЦСКА в овчарски скок. Завършил НСА „В.Левски“, специалност треньор и учител по физическо възпитание.

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени