ПРОЛЕТНА ЗАНИМАЛНЯ GO!KIDS!

С ОСНОВЕН СПОРТ ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗА ДЕЦА

Седалището на пролетна занималня GO!KIDS! е Национален стадион „Васил Левски” в центъра на София. Локацията в сърцето на „Борисова градина” осигурява възможост за целодневни занимания на открито, в парка и залите, прилежащи към стадиона. Местоположението и достъпа до градски транспорт улеснява родителите.

Нашият екип се състои от опитни професионалисти, треньори и учители, които всеотдайно и с радост, ще предадат своя опит и знания на вашите деца. Основната ни цел е да мотивираме подрастващите да бъдат активни чрез дейности, свързани с игровата, а не типично тренировъчната дейност.

ПРОГРАМА

Пролетната занималня GO!KIDS!тази година, ще бъде с продължителност една работна седмица от 1 до 5 април . Всички деца, които желаят, да станат част от една кратка но много забавна ваканция, са добре дошли. Минималната възраст, която приемаме, е шест години.

С децата от пролетната занималня организираме спортни, щафетни и забавни игри на открито в парка или стадиона.Занималнята започва от 8 часа,като до 9 часа се събираме и продължава до 18 часа.

ПРОГРАМАТА Е ПРОМЕНЛИВА, ТЪЙ КАТО СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С АНГАЖИРАНОСТТА НА ЗАЛИТЕ ЗА СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ, НАМИРАЩИ СЕ НА НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН “ВАСИЛ ЛЕВСКИ” И, РАЗБИРА СЕ, МЕТЕОРОЛОГОЧНИТЕ УСЛОВИЯ

ЦЕНИ

1 СЕДМИЦА – 170 лв. БЕЗ ХРАНА
1 ДЕН – 40 лв. БЕЗ ХРАНА
За ДВЕ ДЕЦА ОТ СЕМЕЙСТВОТО – 10 % отстъпка

Запитване за Пролетна Занималня 2022

  https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/inner_illustration_0244.png

  ТАЙНИТЕ НА КЛУБАНАШИТЕ ПРИНЦИПИ

  ТОЧНОСТ
  ПРАКТИЧНОСТ
  ОТДАДЕНОСТ
  СПОРТСМЕНСТВО
  КАЧЕСТВО
  ПРЕЦИЗНОСТ

  © 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени