News“CROSSFIT” ТРЕНИРОВКИ С ПРИОРИТИ СПОРТ

1qqq

Приятели на спорта, имаме удоволствието да споделим с вас прекрасната новина,че спортен клуб „Приорити спорт”стартира  тренировки по „Crossfit” и обща физическа подготовка.

Кросфитът е идеален за хора, които се отегчават  от стандартните монотонни тренировки и се наслаждават на усвояването на нови умения.

Основните упражнения в кросфита ангажират цялото тяло. Те са комбинация от вдигането на тежести, гимнастиката, леката атлетика, гребане и други основни спортове.

Тренировките ,ще се провеждат на национален стадион „Васил Левски”,който предлага удобна локация в сърцето на „Борисова градина”.   Заниманията ,ще се провеждат от 19:00 часа ,всеки ден от понеделник до петък през лятото ,а от есента ще стартираме и тренировки през уикенда.

Тренировките ,ще се водят от Димитър Петров,треньор с повече от 20 години стаж в леката атлетика,извел  спортисти до Европейски и Световни първенства по лека атлетика. Помощник треньор ,ще бъде Магдалена Христова,рекордьор на България в скока на дължина и финалист от Световни и Европейски първенства.

Спортен клуб „Приорити спорт”,работи с карти мултиспорт.

Ако не разполагате с такава цените са както следва:

*Еднократно посещение 10 лева

*Месечен абонамент за две посещения седмично 70 лв

* Неограничен месечен абонамент 100 лв.

За повече информация телефон: 0879589885

Или на имейл: prioritysportbg@gmail.com

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени