спортен клуб ПРИОРИТИ СПОРТ

е сдружение с нестопанска цел, създадено 2011година. Член е на Българска федрация лека атлетика.
Към момента в клуба членуват повече от 100 деца и възрастни, разделени в различни възрастови групи:
* деца от 4, 5 до 10год
* юноши и девойки от 11 до 17 год
* любители без възрастови ограничения
Високо квалифицираните ни специалисти са с огромен опит в професионалния спорт и извън него. Те са с дългогодишна кариера на активни атлети и треньори. Призовите класирания на световни и европейски спортни форуми са само част от визитката на нашият мотивиран екип. Ние следим последните тенденции в развитието на атлетиката и спорта като цяло, в двигателната култура и в усъвършенстването на физиологичните възможности на организма.
Децата, като основен приоритет на клуба, получават най-голямо внимание и грижа. Прилагаме модерен и разнообразен тренировъчен процес както в зали и стадиони, така и на открито сред природата, за да правим нашите занимания истински интересни за децата.

МАГДАЛЕНА
ХРИСТОВА

Позиция: Треньор и организатор
Локация: НС "Васил Левски"
Магдалена Христова е завършила спортното училище на Локомотив София и НСА „В.Левски“ със специалност треньор. Дългогодишна национална състезателка и многократна шампионка на България в дисциплините – скок на дължина, 60 м, 100 м и 200 м. Държи рекордите на България в скока на дължина за жени в зала и за девойки. Финалистка от Световни и Европейски първенства и с множество призови класирания на международни турнири и Европейски купи.Треньор в СК Приорити спорт от неговото създаване през 2011г.
1989 г. - Държавен шампион на петобой за момичета под 14 години
1990 г. – Държавен шампион на петобой за момичета под 14 години
2005 г. - Държавен шампион на 60 м за жени в зала (7.36м.)
1996 г. - Държавен шампион на скок дължина в зала (6.31м.)
2007 г. - Балкански шампион с щафетата 4х100 м
2005 г. – пето място на 100 м на Купата на Европа
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/magdalena.jpg

ДИМИТЪР ПЕТРОВ

Позиция: Старши треньор
Локация: НС "Васил Левски"
Димитър Петров е бивш състезател на ЦСКА в овчарски скок. Завършил НСА „В.Левски“, специалност треньор и учител по физическо възпитание. Занимава се с треньорска дейност от 25 г. Извел до финали на Световни и Европейски първенста, много лекоатлети.
Негови възпитаници са били състезатели като Илиан Ефремов-многократен шампион на България в овчарския скок. Финалист от Европейски и Световни първенства и участник в три Олимпиади.Христо Христов-шампион на България и Балкански шампион в дисциплините 100 и 200м и Треньор на Магдалена Христова от 15 г извел я до многото успехи в леката атлетика.От 2013г е треньор в СК Приорити спорт.
https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/dimitar.jpg

ОБИЧАШ ЛИ СПОРТА?СТАНИ ЧАСТ ОТ НАШИЯ ЕКИП

Искате ли да увеличите своите познания в сферата на здравословният начин на живот? Желаете ли да работите с деца? Бихте ли искали да се включите в различни наши дейности? Ако отговорът на въпросите е ДА,то вашето място е сред екипа на СК"Приорити спорт". Свържете се с нас за позиция треньор или организатор на имейл ps@prioritysport.bg

НАШАТА ИСТОРИЯ

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/2012.jpg

2012

Началото на СК“Приорити спорт“ е положено от бившата състезателка и рекордьорка в скока на дължина Магдалена Христова,започнала със скромен състав от няколко приятелки и техните деца.Щастливите, големи и малки спортисти мотивирали атлетката ,да продължи да се развива в тази посока.

Търпението , всеотдайността и любовта към атлетиката на Маги Христова , е забелязано и за година групите бързо се разрастват.Личният пример и отличната физическа форма на треньора,допълнително дали стимул на децата и възрастните да ,следват примера на един успял професионален спортист. Със същото желание Маги продължава и десетгодишната традиция на турнира „Децата на София“,като поема да организира състезанието.

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/2013.jpg

2013

Есента на 2013 година започва с много ентусиазъм, много деца и амбиции да ставаме все повече. Магдалена Христова има вече по четири групи на ден с деца и възрастни. Освен работата на стадиона, тя продължава организацията на турнира „Децата на София“, както и завършва и стана основен лектор по програмата на международната атлетическа федерация „Kids Athletics“.
Енергията и желанието на Маги христова вече не били достатъчни да води тренировките на стадиона, да пътува и разпространява атлетиката в страната като основен лектор по програмата „Кids Athletics“и едновременно с това и да организира състезания. В този момент се налага треньорите в клуба да станат двама и така дългогодишният и треньор, извел я до много успехи в атлетиката Димитър Петров се включва в редиците на СК „Приорити спорт“.

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/2014.jpg

2014

Годината стартира отново с много щастливи и ентусиазирани деца след лятната ваканция. Тренировъчният график се увеличи с още една тренировка и вече бяха по пет занимания за деня, с деца, тинейджъри и възрастни. Работата на двамата треньори позволяваше гъвкав график, който поемаше всички желаещи да споделят времето си с нас на стадиона.
Разбира се продължавахме да обикаляме страната, да участваме в семинари и да организираме състезания за децата, както и да разширим мащабите на турнира „Децата на София“, изкарвайки го извън пределите на стадиона и обогатявайки го с вкарване на спортовете баскетбол и футбол. Така изданията на турнира за годината за пръв път вече бяха две.

https://prioritysport.bg/wp-content/uploads/2022/02/2015.jpg

2015

Годината започна с много настроени и желаещи деца да усетят красотата на атлетиката.За пръв път след три години имахме състезатели ,които стигнаха до участие на републиканско първенство.Много от тях успяха да преодолеят напрежението и страха да застанат на старта и въпреки трудностите и не добрата подготовка,за краткото време което имаха.Треньорите бяха горди от факта.че младите атлети се хвърлиха всеотдайно и реализираха напълно своите моментни възможности.
Разбира се,продължавахме да работим за децата,организирайки състезания за да имат възможност да се изявяват.Организирахме за пръв път лагери лятото за нашите членове,които преминаха с много емоции и прекрасни спомени.

на състезатели за участие в национални шампионати и турнири в страната и чужбина
на спортни лагери
на състезания за деца и юноши
на целодневни занимания и спортуване за децата през ваканциите

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени