NewsДа откриеш и създадеш шампиони! Мисия! Отговорност! Всеотдайност!

rsz_1rsz_1_2

Всички сме свикнали да виждаме краен резултат от всяко действие и неговото крайно значение или принос. Дали обаче някой си задава въпроса,какво всъщност седи в основата за този успех!

Ние знаем!

Това е труд ,любов и много всеотдайност!

Доказателство за това е ,завършилото в петък републиканско първенство  по многобой ,за момчета и момичета до 14 години във Велико Търново.

Работата и постоянството на  деца и треьори в спортен клуб „Приорити спорт” ,доведе до две големи отличия.

Първо място и златен медал  при участието на всички деца от цяла България  в тази възраст ,спечели Теодор Христов.

Теди пропусна участия в състезания почти една година. Не успя и да има нормален тренировъчен процес,но това не попречи на неговата воля и желание за победа. В много оспорвана битка до последно и със страхотно бягане на 60 метра с препятствия, само с шест точки успя да грабне титлата в многобоя.

При момичетата в тази възраст, Калина Георгиева спечели второто място.

Около 200 момичета от цяла България ,участваха в това интересно и оспорвано състезание.Отново 60 метра с препятствия, беше възловата дисциплина за спечелване на медалите.Кали успя да пробяга дистанцията почти една секудна по бързо от своите конкурентки и това и донесе сребърното отличие.

Ние,като екип сме изключително горди с техните постижения,както и с успехите и представянето на всички останали деца в нашият отбор.

Горди и благодарни сме! Пожелаваме си  още много победи и нестихващо желание за изява и успехи!

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени