NewsС ШАМПИОНСКА ТИТЛА И НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД ЗАВЪРШИ ИЗМИНАЛИЯ УИКЕНД ЗА СПОРТЕН КЛУБ ПРИОРИТИ СПОРТ

FB_IMG_1653845933905

Тази събота и неделя, на градския стадиона в Габрово ,в двудневна продължителна надпревара, се излъчиха шампионите на България по петобой във възраст до 14 години.

Огромна гордост и щастие донесе нашата състезателка Виктория Ангелова,която грабна шампионската титла на България, с подобрен национален  рекорд на страната в тази възраст,при участие на около 200 момичета от цялата страна.

Вики от години демонстрира своя талант и потенциал , за това не случайно носеше цялата отговорност на очакванията, върху крехкото си тяло.

Още в първата дисциплина 60 метра с препятствия ,загатна че е готова за титлата и така до края на състезанието не изпусна водачеството ,въпреки порива на своите конкурентки.

Разбира се ,не може да не споменем и  достойното участие на още осем момичета от нашия отбор , Ирина ,Пламена ,Анастасия,Карина,Божидара,Емилия,Ивета и Мария,които бориха страховете си във всички дисциплини ,след като на повечето от тях това беше първото Републиканско първенство!

Справихте се блестящо и следващия сезон продължаваме борбата в многобоя.

На Вики ,която се качва в по горна група ,желаем още много спечелени битки ,не само с конкурентките ,но и със самата нея!!!

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени