NewsСъстезателен сезон 2020!

neww

Състезателен сезон 2020 ,бе успешно открит с две сребърни отличия за Приорити спорт.

Първият уикенд на 2020 година стартира с републиканско първенство за най-малките ни състезатели в трибой до 14 години. Докато всички почиваха и ядяха нашите деца се готвеха за състезания,на спортен лагер във Велико Търново и резултатите не закъсняха.
Теодор Христов се окичи със сребърен медал при момчетата ,въпреки че е още само на 11 години . Само четири точки не му достигнаха за републиканската титла в едно най-многобройните и масови състезания за деца в тази възраст. От момичета с най –предно класирене са Калина Иванова и Виктория Ангелова,въпреки че и те са още на 11 и 10 години.Всички деца в отбора , дадоха максимума от себе си и постигнаха лични резултаити.
Следващия уикенд се проведе националното първенство за юноши и девойки до 18 години. Стелияна Петкова спечели сребърен медал в една от не толкова масовите дисциплини, овчарски скок,но най-трудната и изискваща много смелост и голямо сърце. Всички останали участници завършиха с лични резултати демонстрирайки най-доброто за момента .
Атлетиката ,като измерим спорт основната битка винаги е с резултатите ,а те никога не лъжат за добре свършената работа.
Зимен състезателен сезон ,продължава .
Успех на всички от целия ни екип!

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени