NewsНЕЗАБРАВИМИ ШАМПИОНСКИ ТРЕПЕТИ В НЕЗАБРАВИМАТА 2020 ГОДИНА

Q

Странната и несигурна 2020 година.
Световна пандемия,отпадане на Олимпийски игри, Световни и Европейски първенства. Година изпълнена с огромни разочарования за спортистите от цял свят. Въпреки това, нашите деца с техните спортни успехи, бяха лъча светлина ,щастие и оптимизъм в нашето ежедневие.
Завършихме състезателен сезон 2020 с отличия ,някои очаквани ,други не толкова!

Теодор Христов
След второто място през зимата в трибоя при 14 годишните,лятото с лични постижения в четирибоя и страхотна битка на характери ,спечели републиканската титла.

Стелияна Петкова
Зимата, Стели извоюва второто място при младша възраст, в най- техничната дисциплина овчарски скок,липсата на тренировки обаче и стигнаха за третото място на шампионата на открито при старша възраст през 2020 година.

Алекс Любенов
След като зимата Алекс си счупи ръката при инцидент,лятото въпреки трите месеца без истински тренировки ,спечели републиканската титла отново в дисциплината овчарски скок ,дори покри норматива за участие на Балкнански игри. Очакваме още успехи от него през сезон 2020.

Анета Венкова
Ани със страхотен характер и комплексен атлетизъм,спечели второто място на шампионата по многобой за младша възраст в зала „Асикс арена”,въпреки че участва за пръв път в тази тежка дисциплина , тя загатна за своя потенциал и талант в атлетиката.

Божидар Миланов
Контузия извади Божо от участие през зимата,но въпреки липста на тренировки три месеца той се завърна лятото ,с трето място на 200 метра на Републиканското първенство за деца до 16 години.Само липсата на стартове и несигурност му попречиха за още медали и успехи.Тепърва за него всичко предстой,разбира се!

В Приорити спорт,обаче не само медалите са признание за успех.Нашите треньори се гордеят с всички деца,защото тяхната основна цел е да ги учат на дисциплина,работоспособност,всеотдайност и любов към любимия ни спорт ,леката атлетика.
А в тази цел имаме много ,много повече успехи!!!

Благодарим на всички участвали деца през сезон 2020,справихте се прекрасно ,въпреки всичко.
Очакваме, сезон 2021 с още повече желание за работа и успехи!
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЪСТЕЗАТЕЛЕН СЕЗОН 2020
Снимки списание „Атлетика”

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени