NewsДетска игриада парка Заимов

FB_IMG_2

Приорити спорт помогна за организирането на лекоатлетически игри по време на Игриада 2016 в парка Заимов.

С разноцветни тебешири нарисувахме на централната алея две писти от по 5 коридора, на които младите участници в Игриадата да се състезават.

Състезанието беше на 50м. гладко бягане и беше разделено на момчета и момичета във възрастови групи: първа група 11г. и 12г., следващата група 9г. и 10г., а после следваха 7-8 годишните и на края бягаха най–малките участници 5 и 6 годишните.

Организаторите се бяха постарали малките атлети да имат стартови номера, а ние засякохме време на всяко едно дете пробягало дистанцията.

Имаше участници от Приорити спорт, които тренират с нас на Националния стадион. Както можете да се досетите за тях не представляваше трудност да спечелят съответните си възрастови групи!

При най–малките момчета Даниел Рангелов финишира първи. При момичетата във възрастова група 7–8 годишни момичета Ема Иванова стана първа и изпревари с малко Калина Георгиева. А при най–големите момичета на възраст 11г.–12г. Стелияна Петкова спечели убедително надпреварата!

Най–голямата атракция на събитието беше щафетното бягане дете с родител по 50м. Емоциите бяха големи, а очакванията на родителите още по–големи, което допринеса за атрактивността на състезанието! Приорити спорт се постара всеки участващ отбор от дете с родител да му бъде засечено време и да бъде съставено крайно класиране.

Благодарни сме на организаторите за прекрасната организация и с удоволствие бихме участвали отново!

© 2022 PrioritySport.bg | Всички права запазени